>SITECH / GSV maskindage
SITECH / GSV maskindage

Få mest muligt ud af dine maskiner med SITECH Danmark

En dag i teknologiens navn

Hos SITECH Danmark A/S er vi specialister i maskinstyring, positionering, landmålingsudstyr til entreprenøren. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der kan hjælpe dig med at opnå større effektivitet og øget profitabilitet i dine byggeprojekter.

I samarbejde med GSV Materieludlejning A/S inviterer vi dig til at deltage i vores maskindag, hvor du kan lære alt om de nyeste teknologier og produkter inden for maskinstyring og landmåling. Du behøver ikke at tilmelde dig - bare mød op og oplev, hvordan vores løsninger kan forbedre dine arbejdsprocesser og give dig større præcision og nøjagtighed.

Du vil have mulighed for at få nærmere kendskab til vores nyeste teknologier og lære, hvordan du kan optimere dine arbejdsprocesser i forhold til maskinstyring, datahåndtering og kvalitetssikring.

GSV lokationer

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en inspirerende dag fyldt med spændende nyt, muligheden for at stille spørgsmål og netværke med fagfolk inden for branchen.

Arrangementerne sker i samarbejde mellem SITECH Danmark A/S og GSV Materieludlejning A/S og finder sted på følgende lokationer:

GSV Rødekro: 5/10 2023 Oslovej 8, 6230 Rødekro
GSV Horsens: 10/10 2023 Sandøvej 5, 8700 Horsens
GSV Brabrand: 24/10 2023 Edwin Rahrs Vej 79, 8220 Brabrand

Vi afholder alle ovennævnte dage fra kl. 11-16.30

Skulle du blive sulten, har vi tændt op i grillen og serverer en grillpølse og drikkevarer.

Maskinstyringsteknologi

  • Trimble Earthworks 3D maskinstyring med automatik funktion, integreret vejesystem, Augmented Reality. Den intuitive og avancerede software og hardware gør at maskinførere på alle niveauer kan arbejde hurtigere og mere produktivt end nogensinde før.
     
  • Trimble Siteworks kombi-løsning til både maskinstyring og landmålingsopgaver. Det er en smart og fleksibel løsning, der nemt kan monteres på en gravemaskine og bruges til forskellige typer landmålingsopgaversystemet er flytbart og nemt at bruge, hvilket giver entreprenører en let tilgængelig adgang til opgaver inden for landmåling såvel som maskinstyring.

Positionering

  • Med Trimble roverløsninger og Siteworks softwaren bliver det nemt og sikkert at afmærke linjer og punkter, kontrollere udgravninger og belægninger samt dokumentere det udførte arbejde elller beregne mængder.
     
  • Trimble totalstation muliggør målsporing over store måleafstande og scanning af terræn, jordvolde eller udgravninger. Sammen med en Trimble feltcomputer giver totalstationen mulighed for en meget effektiv 3D-positionering med den højeste nøjagtighed i enmandsbetjening.
{data.tx_mask_sidebartextbildtitle {data.tx_mask_sidebartextbildtitle

 

 Mød op til vores maskindag
- der er ingen tilmelding!

Tidspunkt: kl. 11-16:30

 

Vi serverer grillpølser
og drikkevarer


{data.tx_mask_sidebartextbildtitle

Kontakt: Jesper Nielsen
Distriktschef hos SITECH Danmark A/S
tel: 2840 1919