>Rådgivning
Rådgivning

Skræddersyet teknologi til dine bygge- og anlægsprojekter

Vi rådgiver dig

Professionel rådgivning om maskinstyring, positionering og opmålingsløsninger

Når du skal træffe beslutning om maskinstyring, opmålingssystemer, flådestyring eller endda integrerede løsninger, står vi til rådighed med rådgivning fra vores kompetente medarbejdere. Vores specialister analyserer din opgave og sammensætter en skræddersyet løsning til din virksomhed.

Vi lægger ikke kun vægt på pålidelig drift og tydelig brugervenlighed, men også på praksisorienterede koncepter, som kan udvides til nye krav. Uanset om der er tale om en lille byggeplads med førstegangsanvendelse eller et stort projekt, uanset hvilket type maskine og hvilken producent der er tale om, kan du f.eks. i forbindelse med maskinstyring stole på vores erfaring og knowhow!

Implementering af nye systemer og arbejdsgange kan for mange virksomheder være uoverskuelige. Derfor bliver mange investeringer til en udgift i stedet for en sikker fortjeneste.

SITECH kan være med fra starten med rådgivning og hjælp til at skabe en positiv proces, der giver den optimale integration af workflowet omkring maskinstyring i hele organisationen – fra landmåler og projektleder over formand til maskinføreren.

Vi kan rådgive på flere områder såsom:

  • Konfiguration af workflow tilpasset virksomhedens ordre og maskinsammensætning
  • Integration af datagenerering
  • Valg af 3D software
  • Udarbejdelse af uddannelsesplaner for medarbejderstaben
  • ROI beregninger på investeringen
  • Kostprisberegning på maskiner med maskinstyring
  • Tilpasning af tilbudsgivning til den øgede produktivitet

SITECH giver dig mulighed for at tjene penge på din investering i ny teknik – lige fra første dag.