>Vedligehold og reparation
Vedligehold og reparation

Sikrer udstyrets levetid og nøjagtighed

Regelmæssig vedligeholdelse

Opmålings- og positioneringssystemer skal kunne holde til meget under krævende byggepladsarbejde: Stød, vibrationer, fugt, kraftige temperaturudsving og skiftende operatører. For at sikre driftsparathed med konstant høj nøjagtighed er regelmæssig vedligeholdelse uundværlig. Derfor har vi vores eget Trimble certificeret værksted, hvor vi kontrollerer eller kalibrerer dine systemer.

Trimble certificeret værksted

SITECH har et autoriseret Trimble værksted, hvor vores servicetekniker har gennemgået et uddannelsesforløb hos Trimble og efterfølgende er certificeret. Med vores autoriserede værksted kan vi tilbyde at reparere in-house og gøre ventetiden kortere, så du ikke skal undvære dit udstyr i længere tid.

Vi tilstræber, at dit udstyr undersøges inden for 5 hverdage efter indlevering og at den samlede reparationstid ikke overstiger 12 hverdage. Reparationstiden kan dog variere alt efter leveringstid på evt. reservedele og travlhed på værkstedet. Du vil blive informeret om forventet reparationstid.

Er dit produkt ikke længere under garanti, vil du modtage et tilbud med en samlet pris på reparationen.

Serviceeftersyn - antenner

Med et årligt serviceeftersyn af dine antenner på vores Trimble-certificerede serviceværksted, kan du forebygge nedbrud og uforudsete reparationer.

  • Eftersyn af antennen for korrosion og evt. dårlige forbindelser
  • Udskiftning af pakning
  • Trykprøvning og kontrol af om antennen er tæt
  • Sluttest