Entreprenørfirmaet M.J. Eriksson har udført en sammenligningstest af Trimble Earthworks maskinstyringsplatform

Baggrund

M.J. Erikssons maskinførere har taget et stort skridt fremad i deres arbejdsprocesser med Trimble Earthworks maskinstyringsplatform. Denne innovative teknologi har revolutioneret gravemaskinearbejdet ved at kombinere 3D præcision med automatisk styring, hvilket har resulteret i både øget effektivitet og præcision.

Entreprenørfirmaet M.J. Eriksson besluttede at teste Trimble Earthworks på et ambitiøst projekt med anlæg af en ny motortrafikvej og en højbro over Roskilde fjord. Testens formål var at måle produktiviteten og nøjagtigheden af maskinstyringssystemet, når det blev betjent af to forskellige maskinførere med varierende erfaring.

Begge førere, udstyret med en Cat 329E gravemaskine og Trimble Earthworks, blev bedt om at grave en vejsideskråning på ca. 25 meter bred og opfylde en tolerance på +/- 3 centimeter. Først arbejdede de uden maskinstyringsautomatik og derefter med automatikken aktiveret.


Resultaterne taler for sig selv

Trimble Earthworks maskinstyringsplatform har vist sig at være en game-changer for M.J. Erikssons maskinførere, uanset deres erfaringsniveau. Resultaterne af testen afslører klare fordele ved at integrere denne avancerede teknologi i deres daglige arbejdsrutiner. Med Trimble Earthworks kan maskinførere udføre deres opgaver hurtigere, mere præcist og med større tillid, hvilket resulterer i betydelige tids- og økonomibesparelser på projekterne.

For at lære mere om, hvordan Trimble Earthworks kan forbedre din maskinstyring og øge din produktivitet, besøg SITECH - Control The future!

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er med til at udvikle og udbygge Danmark via anlægsopgaver, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering, byggeri og renovering, klimatilpasning og meget mere.

Med grundlæggelsen i 1945 har M.J. Eriksson A/S en lang og rodfæstet historik, og i dag beskæftiger firmaet over 600 medarbejdere og udfører anlægsprojekter i hele landet.

Projektet

Fjordforbindelsen Frederikssund er en knap 10 km lang 4-sporet motortrafikvej inkl. 1,4 km højbro, Kronprinsesse Marys bro, der vil blive en betalingsbro som det første free flow betalingsanlæg i Danmark. Projektets samlede budget udgør ca. 2 mia. kr. og blev åbnet i 2019.


{data.tx_mask_sidebartextbildtitle

Kontakt mig for mere info

Jonas Hanberg
+45 70 25 44 14
jonas.hanberg@sitech.dk