>Din partner når det gælder teknologiløsninger
Din partner når det gælder teknologiløsninger

Maskinstyring, positionering, vejesystem, flådestyring og kompetent service

Hvem er vi?

Trimbles autoriserede forhandler i Danmark og din partner til den digitale byggeplads

Optimeret præcision og effektivitet

Hos SITECH Danmark A/S, Trimbles autoriserede forhandler i Danmark, specialiserer vi os i at levere førsteklasses maskinstyrings- og positioneringssystemer, der ikke kun optimerer brugen af entreprenørmaskiner, men også forbedrer hele byggeprocessen.

Fokus på kundetilfredshed

Med vores erfaring og knowhow inden for Trimbles produkter, har SITECH Danmark A/S et professionelt team dedikeret til at sætte kundens behov i centrum. Vores klare mål er at sikre konkrete effektiviseringsgevinster og forbedret indtjening for hver enkelt kunde gennem vores rådgivning og levering af produkter og ydelser.

 

Vores produkter:

Maskinstyring: Præcis og effektiv byggepladsdrift

Trimble 2D eller 3D maskinstyringssystemer er nøglen til den digitale byggeplads, der øger præcisionen, effektiviteten og produktiviteten af dine maskiner. Med mulighed for automatisk datagenerering og integration i byggestyringssoftware, sikrer vores systemer en gnidningsløs drift og overvågning af byggeprojekter.

Positionering: Øget produktivitet og nøjagtighed

Vores positioneringssystemer hjælper entreprenører og landmålere med at arbejde mere produktivt, overholde specifikationer og undgå dyrt efterarbejde. Med avancerede digitale grænseflader og præcise instrumenter kan du få adgang til nødvendige oplysninger hvor som helst og til enhver tid.

Vejning: Præcis og effektiv materialehåndtering

Trimble Loadrite vejesystemer muliggør nøjagtig vejning med minimal indvirkning på driften. Du kan spore tons pr. time, cyklustider og den samlede tonnage, hvilket giver dig mulighed for at optimere produktiviteten og registrere og dokumentere transporterede mængder digitalt.

Software & Data: Intuitiv software og robust hardware

Vores softwaresystemer er udviklet specielt til byggebranchen og giver dig det rigtige værktøj til effektiv projektstyring og overvågning. Med nøjagtige 3D-modeller og netværksbaserede platforme holder du altid overblikket over projektets status og gør det muligt for bl.a. formænd, byggeledere og landmålere at udføre deres opgaver hurtigere og mere effektivt samt den teknisk avancerede software og hardware gør at maskinførere på alle niveauer kan arbejde hurtigere og mere produktivt end nogensinde før.

 

Vores ydelser:

Kompetent rådgivning

Vi står til rådighed med professionel rådgivning om maskinstyring, positionering og opmålingsløsninger. Vores erfarne team analyserer dine behov og skræddersyr løsninger til din virksomhed, fra konfiguration af workflow til uddannelsesplaner for medarbejderstaben.

Effektiv service og support

Med vores landsdækkende serviceteknikere garanterer vi korteste svartider og hurtig service på din byggeplads. Fra telefonsupport til onsite-reparationer og vedligeholdelse på vores certificerede værksted, sikrer vi, at dit udstyr altid er i drift.

Med vores support er du sikret en hurtig og kompetent hjælp, hvis der opstår problemer, og du kan forvente, at vores support-team står klar til at yde den hjælp du har brug for, så du kan holde udstyret kørende og minimerer nedetid.

 

Uddannelse ved SITECH Academy:

Professionelle kurser til effektiv teknologiudnyttelse

SITECH Academy tilbyder målrettede kurser inden for maskinstyring og positioneringsteknologi, uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger. Med professionelle undervisere og praktisk træning på dine egne maskiner, sikrer vi, at dit team får den nødvendige viden til at maksimere produktiviteten.