>"De er yderst imponerende og har sparet os meget tid"
"De er yderst imponerende og har sparet os meget tid"

Trimble MS976 GNSS-modtager

I skovens dybe stille ro, kører Rasmus Juel rundt i sin CAT 323 og gør klar til SMUKFEST

I den tætte bøgeskov ved Smukfest i Skanderborg er der nu knap så stille for tiden. Der summer af aktivitet, og Peder Juel Sørensen og Rasmus Juel fra PJS Entreprenør arbejder intenst på at forberede festivalområdet til den kommende Smukfest.

Rasmus Juel kører rundt i sin store 23 tons gravemaskine, som er udstyret med 3D Trimble EarthWorks maskinstyring. Han er i færd med at anlægge en 200 meter lang cykelsti samt forhøjning af grøften til festivalområdet. I områder med komplekst terræn, hvor traditionelle landmålingsteknikker kan være vanskelige eller tidskrævende, kan maskinstyring med satellitmodtagelse levere de nødvendige data hurtigt og pålideligt.

Rasmus og Peder oplevede, at det var en udfordring at fange signal fra satellitterne, når de kørte rundt i den tæt bevoksede skov, hvilket potentielt kunne betyde forsinkelser i projektet. Men ved at låne et sæt af Trimble MS976 sorte GNSS-antenner fra Sitech, har de opnået stor satellitforbindelse, selv under trækronernes skygge. Dette har vist sig at være en gamechanger for deres arbejde. 

Rasmus udtrykker stor tilfredshed med de sorte antenner: "De er yderst imponerende og har sparet os for meget nedetid i form af satellittab. Selvom vi arbejder under svære forhold og vender stik syd, har vi langt bedre satellitforbindelse." Det har været afgørende for hurtigheden og gjort det nemmere at overholde deadlines fra Smukfest.

En af de mest markante fordele ved både de sorte antenner og Earthworks-systemet er muligheden for at udføre opgaver uden behov for en ekstra håndmand til at tage højder og dybder. "Det er plug and play, når designet er lagt ind," forklarer Rasmus. "Vi sparer ressourcer og er nået meget længere, end vi ville have gjort uden teknologien."

 

HVORFOR ER DE SORTE "PADEHATTE" SÅ GODE?

Trimble MS976 GNSS-antenner er designet til maksimal signaloptagelse og sikrer kontinuerlig drift under selv de mest udfordrende forhold. Den avancerede teknologi, herunder Trimble Maxwell™ 7 Custom GPS-chip og ProPoint Real-Time Kinematic (RTK) motor, garanterer en konstant og pålidelig forbindelse til satellitterne. Dette eliminerer bekymringen over nedetid eller signaltab og sikrer, at arbejdet kan udføres med den nøjagtighed og effektivitet, der kræves.

Peder Juel Sørensen har for cirka tre år siden implementeret Trimble-teknologi i deres maskiner. "Vi forventer at blive mere effektive, præcise og lønsomme med denne teknologi," sagde Peder Juel Sørensen dengang. Siden slutningen af 2021 har virksomheden integreret systemer i både små og store gravemaskiner, hvilket har medført betydelige besparelser i både tid og ressourcer.

Sammenfattende har implementeringen af Trimble-teknologien gjort PJS Entreprenør i stand til at levere endnu højere kvalitet og effektivitet i deres arbejde, selv under de mest udfordrende miljøer. Med de nye løsninger kan de kvalitetssikre deres arbejde og dokumentere det overfor kunderne. Dette giver både økonomiske fordele samt en højere præcision i opgaveløsningen, hvilket sparer både materialer og tid.

"Jeg vil i hvert fald blive ved med at køre med Sitech og Trimble," slutter Peder Juel Sørensen tilfreds.

 

PJS Entreprenør Aps {data.tx_mask_sidebartextbildtitle

PJS entreprenør er autoriseret kloakmester. vi udfører alt arbejde inden for jord kloak og beton.{data.tx_mask_sidebartextbildtitle

Kontakt mig for mere info

Jonas Hanberg
+45 70 25 44 14
jonas.hanberg@sitech.dk
Download produktinformation

Datablad Trimble MS976_black